Expertise

Onroerend goed en Onderneming

  • Wilt u weten wat uw rechten tegenover uw buren zijn, of tegenover uw huurder of verhuurder?
  • Mogelijk wilt u een contract beëindigen maar weet u niet hoe dat aan te pakken…
  • Of u overweegt stappen tegen de aannemer die zijn werk niet goed heeft uitgevoerd…
  • Wellicht bent u vennoot in een firma en kunt u niet meer door een deur met uw compagnon…
  • Of u bent eigenaar van een appartement en u vraagt zich af of iets kan worden ondernomen tegen een besluit van de VvE…

Het zijn maar een paar voorbeelden van gevallen waarin ik u van dienst kan zijn. Dat doe ik op de manier die het best bij u persoonlijk of bij uw onderneming past. Ik houd daarbij rekening met om wat voor soort kwestie het gaat, met het financiële of commerciële belang dat eraan kleeft en met uw persoonlijke voorkeuren ten aanzien van communicatie en uitvoering.

Gespecialiseerde dienstverlening in heel Nederland

Ik werk voor relaties in heel Nederland, voor zowel particulieren als ondernemers, kleine en middelgrote bedrijven en instellingen (stichtingen en verenigingen). Ik behandel uitsluitend zaken binnen mijn specialismen: het vastgoedrecht en het ondernemingsrecht.

Praktijkervaring

Zeker binnen die rechtsgebieden is het van belang dat u de bijstand kunt genieten van een specialist met relevante praktijkervaring. In de afgelopen twintig jaar heb ik inmiddels honderden zaken behandeld, waarin ik met allerlei verschillende partijen en situaties te maken heb gekregen. Voor mijn cliënten heb ik procedures gevoerd bij diverse rechtbanken en de meeste gerechtshoven, maar ook bij arbitrageinstituten zoals het Nederlands Arbitrage Instituut en de Raad van Arbitrage voor de Bouw en bij rechtbanken in het buitenland.

Meer informatie

Voor meer informatie over mijn achtergronden, kennis en mijn beroepservaring verwijs ik u graag naar mijn persoonlijke pagina.

Wilt u meer lezen over mijn twee ‘takken van sport’? Kijk dan op de pagina’s Vastgoedrecht en Ondernemingsrecht.